top of page
  • László Kriszta

Több mint egy kényeztető fejmasszás

Egy elegáns budai szépségszalonban jártam, de nem klasszikus kozmetikai kezelésen. Nem kerültek az arcomra krémek, pakolások, nem volt gőzölés és egyéb gépi beavatkozás, mégis az egyórás szeánsz végére a vonásaim gyönyörűen kisimultak, a ráncaim látványosan elhalványultak.


Ráadásul mindez csak a felszín, sokkal mélyebb, belső folyamatok látható eredménye volt. A kezelés lényege később fejti ki a hatását, épül be a gondolkodásomba, s ezáltal az életem különböző területeibe. De elég a titkolódzásból: egy Access Bars® fejmasszázson vettem részt, ami egy hatékony stresszoldó módszer, eredményessége azonban messze túlmutat ezen.




Hullafáradtam estem be a megbeszélt időpontra a Chez Catherine szépségszalonba, alig vártam, hogy elterüljek végre a kozmetikai ágyon és átadjam magam a rám váró kényeztetésnek. Egyetlen vágyam volt csak, elengedni a napi teendőimet, kikapcsolni az agyamat. Mielőtt mindez megtörtént volna, Tóth Kati kozmetikus, a szalon tulajdonosa két kocka étcsokival és egy nagy pohár vízzel kínált meg. Micsoda kedves fogadtatás, gondoltam, de mint később kiderült, mindez nemcsak a kedvesség része volt, hanem a kezeléshez szükséges előkészület. Bár a fejmasszázs során mély, relaxált állapotba kerültem, bizonyos agyterületeim intenzíven dolgoztak. Ehhez pedig energiára volt szükségük.



Dolgoznak az energiák

A kezelés kontaktusfelvétellel kezdődött, egyfajta ráhangoló rituáléval, ami az energiák összehúzására szolgált. Amikor Kati a fejemet fogta a talpam irányából húzta felfelé az energiát, majd fordítva. Valóban kellemes bizsergést éreztem az érintett pontokon, gondolom, így jelezte az energia, hogy megérkezett. Majd Kati a két kezét a füleimre tette, percek alatt forróvá vált és lüktetni kezdett ez a terület. Az első pár percben még tiszta gondolatok cikáztak az agyamban, feladataim listája, aggodalmaim tárgyai velem voltak, majd fokozatosan elhalványultak, végül teljesen eltűntek. Már nem emlékszem arra, pontosan mikor kerültem át az alvás fázisába, majd másodpercekre újra az ébrenlét állapotába. Mintha egy különleges utazáson vettem volna részt, amely során a testem pihent, de az elmém a maga útját járta. A jógázás és a meditációk alkalmával éltem meg hasonló állapotot, de soha nem ilyen gyorsan, ennyire intenzíven. Nem éreztem sem a teret, sem az idő múlását, csak azt, amikor öt perc után Kati keze a fejem más pontjaira vándorolt tovább. Amikor eltelt egy óra és a kozmetikus gyengéden felébresztett, egy pillanatig azt sem tudtam, hol vagyok. Továbbra is fáradtnak éreztem magam, de csodának csodájára a tekintetem pont az ellenkezőjét mutatta: egy kipihent, kisimult arc nézett vissza rám a tükörből.


Ez történt mindeközben az agyamban

Olyan ez a kezelés, mint amikor a számítógépedet újra indítod és törlöd a hibás fájlokat, foglalja össze Kati a lényegét. A fejen lévő 32 energiapont gyengéd stimulálása befolyásolja az agysejtek elektromágneses működését, a vérkeringést és hatással van az egész test működésére. Minden életterületünknek van egy pontja a fejen - kreativitás, kommunikáció, kapcsolatok, szexualitás, egészség, pénz stb. - ahol az adott életterülettel kapcsolatos elképzeléseink, gondolataink, hiedelmeink eltárolódnak. Ha ezek rossz beidegződések, megbonthatják az adott életterület harmóniáját és testi szinten is zavart okozhatnak. A kezelés során az egyensúly helyreállítása és a múltban elraktározódott korlátozó blokkok és gondolati minták oldása, felülírása történik.

Mivel ezek nem kézzelfogható dolgok, nincs bizonyítékom arra, hogy velem is ez történt. Annyi biztos, hogy különös élményben volt részem és éjszaka végre sikerült 8 órát egyben átaludnom, ami az elmúlt időszakra egyáltalán nem volt jellemző. A többi pedig talán később kiderül.


Kinek ajánlják az Access Bars®kezelést?

♦ akik túlhajszoltak, stresszesek

♦ akik úgy érzik, valamilyen elakadás van az életükben vagy változtatni szeretnének valamely életterületükön

♦ akik valamilyen komoly kihívás vagy próbatétel (vizsga, prezentáció, állásinterjú) előtt állnak

♦ akik alvásproblémákkal küzdenek, kimerültek és krónikusan fáradtak

♦ akik szeretnék szervezetük öngyógyító képességét fokozni

♦ akik félelmekkel, szorongásokkal vagy depresszióval küzdenek

♦ akik önbizalmukat szeretnék növelni

♦ akik kapcsolati problémákkal küzdenek

♦ akik a változókor tüneteivel küzdenek

♦ kismamáknak


A kezelés időtartalma: 60 perc

A kezelés ára: 15.000 Ft.

További infó: https://www.chezcatherine.eu/

317 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page