top of page
  • László Kriszta

Testtekercselés, a kényelmes fogyás egyik módszere

Frissítve: 2022. jan. 8.


Mielőtt belecsusszanunk az év végi ünnepek hedonista időszakába és jönnek a pompás családi, baráti ebédek, vacsorák, úgy gondoltam, nem árt egy kicsit formába hozni a testem. Mivel jelenleg nincs időm, türelmem a drasztikus diétához és az extra mozgáshoz sem, maradt a legkényelmesebb megoldás: a professzionális testkezelés. Olyan módszert kerestem, ami természetes növényi hatóanyagokkal dolgozik és nem okoz kellemetlenséget, fájdalmat.A Wiener testtekercselés nem újkeletű testformáló eljárás Magyarországon, húsz évvel ezelőtt már kipróbáltam egyszer és bejött nekem. Csakhogy akkor egy léböjtkúra keretén belül alkalmazták, amikor napi 4 liter folyadékot vettem magamhoz és nem ettem szilárd ételeket. Így könnyen ment a fogyás: a felesleges kilók és centi napról napra olvadtak le rólam. Most a nagy kihívást az jelenti, hogy munka mellett, a hétköznapi rutinomba kell beépítenem a kezeléseket, legalább 3 liter folyadékot kell innom és figyelnem kell a bevitt kalóriamennyiségre is. Tudom, hogy az elért eredményt a mostani alakomhoz kell majd mérnem és nem az akkori látványos változáshoz.Centik, fáslik, krémek

A Your Skin Medical kedves munkatársa a bemutatkozás után egy mérőszalaggal lemérte a combjaim, a csípőm és a hasam körfogatát, hogy lássuk honnan indultunk el. Majd azt is felmérte, mely területeken, milyen problémáim vannak. A combomon a narancsbőr megszelídítése és a bőr feszesítése a cél, míg a csípő és a hasi területen egyértelműen a zsírpárnák apasztása. Ez alapján különböző hatóanyagokból, illóolajokból álló krémekkel dörzsölte be a bőrömet. Erre jöttek rá szorosan a fáslik a térdtől a mell alatti részig, amelyeket előtte langyos vízben áztatott és a célnak megfelelő illóanyagokkal itatott át. Külön öröm volt számomra, hogy a lábszáram és a vádlim szabadon maradt és így a kezelés nem érintette a vékony hajszálereket, a kisebb visszereket, amelyek az alsó lábszáramat tarkítják. Ezután egy buggyos nadrágba kellett belebújom, ami segítette a hatóanyagok működését a fáslik alatt. 50 perc pihenés várt rám, kellemesen ellazultam a kezelőágyon és figyeltem a testem válaszait a kezelésre.Hideg-meleg váltakozva

A Wiener testtekercselés módszer hideg-meleg effektuson alapul. Az emberi szervezet alapvető funkcióját veszi figyelembe, azt, hogy a működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt folyamatosan fenntartsa. A kezeléshez használt hatóanyagok illóolajai, mint az eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A fellépő belső hűvösség pedig arra ösztönzi a testünket, hogy elégesse az elraktározott felesleges tápanyagokat és az így keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. S ebből én mit éreztem? Egyszer fáztam, aztán éreztem, hogy a fásli alatt felforrósodik a bőröm. De ez egyáltalán nem volt kellemetlen. A kezelést végző szakember elmondta, hogy ez csak a kezdet, a tízalkalmas kezeléssorozat folyamán, egyre erősebb hatóanyagokkal dolgoznak majd, most csak a rászoktatás fázisában vagyok. Semmi baj, állok elébe. Két nap múlva folytatom!
Mit ígér Wiener testtekercselés módszer?


• Méretcsökkentést, ami azért garantált, mert a hideg-meleg hatásra a zsírbontás gyorsabban történik, és ez centiméterekben mérhető.

• Az illóolajok összetételének és a speciális fáslizó technikának köszönhetően a problémás területeken célzottan történik a salaktalanítás, és így a méreganyagok könnyebben távoznak el.

• Erőteljes cellulit csökkentő hatást. A cellulit súlyosabb fokozataihoz speciális hatóanyagok állnak rendelkezésre.

• Az egymásra épülő technológiai lépések és fáslizás technikája jelentős bőr- és szövetfeszesség eredményez a kezelt területeken.


A kezelést a Your Skin Medical jóvoltából próbálhattam ki, további információkat a Facebook illetve Instagram oldalukon is találhattok.


195 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

댓글


bottom of page