top of page
  • antiagingshow1

Egészséges bőr, kisimult ráncok Omorovicza Hydrafacial arckezelés tesztelve


Régóta visszatérő vendég vagyok az Omorovicza kozmetikai márka szalonjában, imádom a kényeztető kezeléseiket, a hozzájuk felhasznált termékek fantasztikus illatát, textúráját. Az Omoroviczánál minden az ellazulásról szól, éppen ezért nincs gyantázás, kellemetlen tűszúrások és egyéb hasonló, rossz érzéssel járó beavatkozások. Van viszont testet és lelket megnyugtató, hosszan tartó masszázs és olyan hatékony készítmények, amelyektől azonnal látványosan megszépül az ember.



Kozmetikus géppel kezeli a vendég arcát
A Hydrafacial kezelést egy szuper hatékony géppel végzik

S mi másra is vágyna egy bizonyos korú nő, aki folyamatosan rohan, stresszes életet él és nagyon hálás azért, ha egy kis kényeztetésben részesülhet. Nemrégiben az Omorovicza szalonba a kézi kezelések mellé megérkezett egy multifunkcionális kezelő gép, amelynek az a feladata, hogy rásegítsen a márka készítményeinek hatásmechanizmusára. Használatával nem sérül a „kényeztetés minden mennyiségben” elve, hiszen a géppel végzett kezelések egyáltalán nem kellemetlenek, sőt hozzájárulnak a teljes ellazuláshoz.


Ráhangolódás, előkészület

A helyszín és a kezelést végző kozmetikus ismerős, már ahogy szippantottam egyet a kezelőhelyiség finom illatokkal átjárt levegőjéből, előjöttek az emlékek és ettől azonnal ellazultam. Kényelmesen elhelyezkedtem a kezelőágyon, becsuktam a szemem és vártam, mi történik majd velem. A kozmetikus finoman megérintett, majd erőteljesebb mozdulatokkal végigsimította a nyakamat két oldalt, fentről lefelé. Mint később elmondta, ez nem egy üdvözlő rituálé része volt, hanem így nyitotta meg a nyirokcsatornákat a nyaktőnél, és odavezette az arc nyirokereiből a méreganyagokat.


Munkába lép a gép

A kozmetikus ezután kapcsolta be a kezelőgépet és a tisztítás többlépcsős műveletét vitte véghez vele. A gép különlegessége, hogy Vortex technológiájának köszönhetően szívó és adagoló hatást tud egyszerre elérni.


Egy kozmetikai kezelőgép
A gép különlegessége a Vortex technológia

Miközben elszívja a bőrből a szennyeződéseket, elhalt hámsejteket, a pangó folyadékot, fokozatosan adagolja a kezeléshez szükséges hatóanyagokat. Különböző kezelőfejek különböző funkciót látnak el. A tisztító részhez első lépésként szalicilsavat és glikolsavat adagolt, ezek nagyon biztonságos, enyhe savak, de látványos hatással bírnak. Fellazítják a bőr faggyúrétegét, előkészítik a gépi tisztításra. A klasszikus nyomkodás helyett itt a gép köpölyhöz hasonlító feje végezte a tisztítást, ez egy sokkal humánusabb módszer, utána nem maradnak hegek, a bőr nem pirosodik ki, viszont a bőrfelszínről nagyon szépen eltávolítja a káros baktériumokat, szennyeződéseket. Az Omorovicza Advanced Skin Renewal Szuper Szérum hatóanyagai a tiszta környezetben könnyebben tudtak felszívódni ezután a bőrömbe. Az arcomra egy aranymaszk is került, a márka ikonikus készítménye, kifejezetten érett bőrre kifejlesztve. Azonnali feszesítő hatással bír, kisimítja az apró ráncokat, szarkalábakat. Míg a maszk hatóanyagai dolgoztak a bőrömön, a kozmetikus leradírozta a karjaimat, majd egy tápláló krémmel végig masszírozta őket.


LED lámpával a további szépülésért

A HydraFacial kezelés következő lépése a LED fények alkalmazása. A gép két fénnyel dolgozik, a piros fény a táplálást, a regenerálódást szolgálja, anti-aging hatással. Rögzíti a hatóanyagokat a bőrben, javítja a vérkeringést.



Piros LED fénnyel kezeli a kozmetikus a vendég arcát
A HydraFacial kezelés következő lépése a LED fény alkalmazása.

A kék fény gyulladt bőrre való, antibakteriális hatása van. Az én arcom elé a kozmetikus két piros fényű LED lámpát helyezett, kellemes érzés volt a lámpából áradó langyosság. Záróakkordként jött egy húszperces kézi arcmasszázs, az Omorovicza szakértői által összeállított koreográfiával, aminek lépései úgy épülnek fel, hogy a vendég már az első percben a tökéletes ellazulás állapotába kerül.



A kozmetikus megmasszirozza a vendég arcát
A legvégén jön a 20 perces kényeztető arcmasszázs

Ez történt velem is. Nehéz volt visszatérni a jelenbe, de amikor a tükörben megláttam a felfrissült, kipihent arcbőrömet, azonnal visszatért belém az erő és elégedetten hagytam el a kozmetikai szalont.


Ezt is olvasd el!


bottom of page