top of page
  • antiagingshow1

A bőrápolás nem áll meg a nyaknál. Éljen a tudatos testápolás!

Őszintén, a testeden a bőr ugyan olyan fontos számodra, mint az arcodon? ? Rendszeresen bekened magad testápolóval, hetente leradirozod az elhált hámréteget a bőrfelszínről? Odafigyelsz arra, hogy milyen tusfürdőt használsz, vagy csak az illata alapján választasz? Biznyos kor után már nem szabad megfeledkezni a nyakunk alatti területről, mert az idő múlásának nyomai ott is látványosan jelentkeznek. Lilu a tudatos bőrápolás követőjeként most saját testápolócsaládot dobott piacra, amivel egészségessé és üdévé varázsolhatjuk bőrünket.Kovalcsik Ildikó „Lilu” online felületein és a tavaly megjelent Rutin című könyvében is rengeteg hasznos információval látja el olvasóit, követőit, így segítve őket abban, hogy képesek legyenek eligazodni a szépségápolási termékek hatalmas kínálatában. Többek között Lilu is hozzájárult ahhoz, hogy Magyarországon trend lett a tudatos bőrápolás, az ehhez kapcsolódó szolgáltatások pedig egyre jobban alkalmazkodnak a megváltozott fogyasztói igényekhez. Lilu most új területre merészkedett, megalkotta saját testápoló termékcsaládja, a Body + ME-t, ami egy mérföldkőnek számít a hazai szépségápolási termékek történetében.


„A tudatos bőrápolás itthon még elsősorban a tudatos arcápolást jelenti, viszont a nemzetközi trendek egyértelműen jelzik, hogy egyre inkább fókuszba kerül a tudatos testápolás is. Ezzel együtt pedig megjelent az az igény, hogy nem csak az arcunkra, hanem a testünkre is lehessen a bőrünk igényeihez passzoló rutinunk. Ebben segít a Body + ME” – árulta el Lilu a termékcsalád kapcsán.Hosszú évek óta én rendelem az árut a webshopomba, válogatom a termékeket, tesztelem őket. Megtanultam és tapasztaltam, hogy mi van egy-egy termékben, és az mitől jó vagy rossz, hogy kell kialakítani egy rutint” – meséli az új márka megszületése kapcsán az RTL műsorvezetője. „Már sokszor felmerült az online közösségemben is egy saját termékcsalád ötlete, a követők régóta várják. 10 éve ez a folyamat fedi le az életem nagyrészét, így eljött az ideje ennek a lépésnek is.”


Lilu kiemelte, bár a tudatos testápolás egy új trend a nagyvilágban is, de a legnagyobb újító, tudatos bőrápoló márkák már hosszú évek óta készülnek, arra, hogy megjelenjenek ezekkel a termékekkel, melyek nemzetközi szinten is most kezdenek elterjedni. „Ez a trend letarolja a világot a következő években. Bár az arc van szem előtt, a test bőrének öregedése, problémái is ugyanúgy léteznek, és sokszor megegyeznek az arc fő problémáival. A hatóanyag alapú bőrápolás működik, ezt most már tudjuk, ideje alkalmazni nem csak az arcon, hanem a testen is.”


Tisztítás+ kezelés

A Body + ME önmagukban is hatékony termékeiből bárki összeállíthat magának egy egyszerű, kétlépéses otthoni testápoló rutint, amelyet személyre szabhat a bőre igényeihez igazodva. A termékcsalád normál, száraz, érzékeny, napkárosodott – pigmentfoltos, érett, valamint zsíros és problémás bőrre egyaránt kínál alternatívát. A termékek nem tartalmaznak sem mesterséges illatanyagot, sem színezéket, kifejezetten hatóanyagfókuszú formulákkal segítenek egészségesebbé és szebbé tenni a bőrt. A testápoló termékcsalád 7 termékből áll: 4 cleanser (lemosó) és 3 treatment (kezelés). Ezek közül egyet-egyet illeszthetünk a rutinba a várt eredmény eléréséhez. Így első lépésben tisztítjuk és előkészítjük bőrünket, második lépésként pedig a kezelés és hidratálás következik.

A Body + ME termékcsalád a Rossmann áruházaiban és a Liluland webshopjában érhető el.


Ezt is olvasd el!


コメント


bottom of page