top of page
  • antiagingshow1

Így uralhatod az idő múlását! Pataki Ági felfedte a nagy titkot.


Ez a nap róla szólt. A bizonyos kor feletti nők példaképe, hazánk első topmodellje, Pataki Ági ma felfedte a nagy titkot, amire már jó ideje készült és ami magyarázatot ad sok mindenre fiatalos kinézetével, örök szépségével kapcsolatban. Ági meggyőződése, hogy a szépség az egészségtől el nem választható, éppen ezért– az étrend-kiegészítőket fejlesztő GAL-lal közösen –megalkotta az e kettőt együtt támogató TITOK termékcsaládot.



Két középkorú nő áll egy paraván előtt egy sajtótájékoztatón
Pataki Ági a példaképünk


Sokan rajongunk Pataki Ági személyéért, s próbálunk rájönni arra, mi a kortalanságának titka. Hogyan tudja 70 felett is megőrizni fiatalkori szépségét, lánykori alakját, sziporkázó szellemét? A válasz egyszerű: nagyon jó génekkel született, de sokat is tesz azért, hogy mind fizikálisan, mind szellemileg karban tartsa magát. Legújabb vállalkozása, a női szépséget és egészséget belülről támogató multivitamin termékcsalád is ennek a része. Önző módon Ági magának is szeretett volna egy olyan összetett készítményt, amivel még hosszú ideig megőrizheti irigylésre méltó formáját.


„Sosem hittem, hogy csak az örökölt tulajdonságaink határoznak meg bennünket. Azt gondolom, hogy a tudás és a tudatosság éppolyan fontos, mint a genetika. A kor előrehaladtával egyre inkább érdekelnek azok a kérdések, hogy mennyire vagyok aktív, milyenek a táplálkozási szokásaim, vagy az, hogy összességében hogyan is élek. A szépség és az egészség megőrzése is személyes feladatunk, éppen ezért szerettem volna létrehozni egy olyan termékcsaládot, amely egyidejűleg fókuszál mindkettőre.” – meséli Pataki Ági.

Napi vitaminadag egy csomagolásban

Tegyük a szívünkre a kezünket: mindig tudatában vagyunk annak, hogy mely vitaminból, mikor mennyit kell bevennünk, vagy csak a reklámok hatására kapkodjuk be egymás után a pirulákat és várjuk a hatást ? A TITOK étrend-kiegészítők fejlesztésének hátterét a legújabb, időtálló kutatások adják: amíg az előbbi megfelelő arányban tartalmazza az elengedhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, addig az utóbbi különösen nagy segítséget nyújt a természetes szépségápolásban, a belülről táplálkozó, vonzó külső, üdeség megőrzésében.

A termékcsalád tagjai napi hat tabletta egy környezetbarát kis zacskóba csomagolva, amelyeket reggel vagy délben, akár egyszerre is bevehetünk s tartalmazzák mindazt, ami a női szépséget és egészséget támogatja. Nem kell gondolkodni, utánaolvasni, kipróbálni, a csomagocska tartalma szakértők által lett összerakva és így együtt fejti ki a legtökéletesebb hatást.


Étrend-kiegészítők növények között egy asztalon
A TITOK étrend-kiegészítő család csupa természetes összetevőt tartalmaz


Összetétel

A TITOK Multivitamin összetételének kialakításakor a természet tiszta forrásaiból merítettek, a tápanyagdús élelmiszerekben rejlő, ideális vitamin-, ásványianyag- és nyomelemmennyiségeket és arányokat alkalmazták. Nem maradt ki az összetevők listájából a különlegesen csengő shilajit sem, az indiai, a tibeti és más ősi gyógyászatokban évezredek óta használt, nagy becsben tartott méregtelenítő-, erősítő- és fiatalítóanyag.


Segít a halkollagén

Arcunk életünk tükre, meglátszik rajta, ha tudatosan élünk, odafigyelünk arra, mit eszünk és iszunk. A halkollagén különösen nagy segítség a természetes szépségápolásban, a belülről táplálkozó szépség megőrzésében. Sajnos az idő múlásával, szervezetünkben a természetes kollagénszint csökkenni kezd, emiatt bőrünk veszít rugalmasságából, megereszkedik és ráncosodni kezd. A TITOK Halkollagén peptidek + MSM alapanyagául szolgáló, kimagasló profilú Naticol® halkollagén 100%-ban hasznosul, így a bőr képes visszanyerni feszességét, rugalmasságát. Rendszeres fogyasztásával csökkenthetjük a nagyobb ráncok mélységét, s a kisebbeket akár egészen el is tüntethetjük. De a halkollagén jótékony hatással van a csontokra és az ízületekre is, amelyek az idő múlásával egyre gyakrabban okoznak fájdalmat.


Minél korábban kezdünk el tudatosan foglalkozni az idő állította kihívásokkal, annál jobb eredményeket tudunk elérni. Elkezdeni viszont sohasem késő. – vallja Pataki Ági.

Ezt is olvasd el!

bottom of page