top of page
  • antiagingshow1

Viseld az év színét az ajkaidon!


A 2023-as év színe, a Viva Magenta egy szokatlanul merész árnyalat, életörömöt és lázadást sugall, ami jól esik a nehéz évek utáni újrakezdésben. Rúzs formában az ajkunkon viselve diszkrét bujasággal, friss fiatalossággal tölti fel az arcot, ez pedig nem árt bizonyos kor felett.



A vörös matt árnyalata az ajkakon
A Viva Magenta árnyalat bujasággal tölti meg az ajkainkat


Mit is jelent az Év színe?

A Pantone minden év decemberében hirdeti ki azt a színt, ami az előttünk álló esztendőben a legmeghatározóbb árnyalat lesz. A divat- és a kozmetikaipar ráharap a híres színintézet kinyilatkoztatására, bízva benne, hogy a korszellem üzeneteit figyelembe véve, jól döntöttek. Nemcsak a ruhatárunkba és a sminkkészletünkbe építhetjük be idén a Viva Magenta árnyalatot, de az ipari formatervezés, a termékcsomagolás, az enteriőr- és webdizájn világát is meghatározza ez a szín.




Milyen is a Viva Magenta árnyalat?

A színintézet szakemberei a természethez és a valósághoz nyúlva merítettek inspirációt az „Év színének” kiválasztásakor, arra gondolva, hogy milyen jól esik majd mind ez az élénk árnyalat a technológia korában, amikor a virtuális világ egyre hangsúlyosabb részévé válik az életünknek. A Viva Magenta a természet erőit megidézve pezsdíti fel szellemünket és segít belső erőnket megtartani. A vörös színcsaládból származó árnyalatot a bíbortetű vörös festékanyaga ihlette, amely az egyik legértékesebb és legerősebb természetes színezék. A tavalyi évet jellemző Very Peri nyugodt kíváncsiságra ösztönző árnyalata után, a Viva Magenta cselekvésre buzdít: vibrál a lendülettől és az erőtől, a gátlásaink leküzdésére, kísérletezésre és önkifejezésre buzdít. A bátor és lüktető szín örömmel és optimizmussal tölti meg mindennapjainkat, egy határok nélküli árnyalat, amely mindenkit felráz és kimozdít komfortzónájából.



A Viva Magenta sminktermékekre lefordítva

Viva Magenta a meleg és a hideg árnyalatok között egyensúlyoz, így tökéletes választás lehet minden színtípus számára. Nézzünk most néhány javaslatot az AVON kínálatából!


1. Szemsminkünk tekintetében kísérletezhetünk az Avon Glimmerstick Cherry Red árnyalatával.




2. Ajkainkat az Avon Matte&Metal folyékony szájfény Pink Romance vagy az Avon Ultracsillogó ajakrúzs Stellar Magenta árnyalatával öltöztethetjük az év legvagányabb színébe.







3. Körmeinket pedig az Avon Ultra Colour gyorsan száradó körömlakk Wicked árnyalatával varázsolhatjuk pillanatok alatt merésszé és erőt sugárzóvá.




Merítsünk energiát és lendületet az „Év színéből” és kísérletezzünk, lázadjunk és valósítsuk meg önmagunkat, hogy 2023 pozitív és felejthetetlen év lehessen!


Ezt is olvasd el!




Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page