top of page
  • antiagingshow1

Kezdd új illattal az új évet!

Frissítve: 2022. dec. 13.


Ajándékozni nagyszerű érzés, de ajándékot kapni szintén nagy öröm. Itt az alkalom, karácsonykor felfrissíthetjük illattárunkat és valami új, valami izgalmas parfümmel vághatunk neki az új évnek. Merthogy az illatoknak üzenete van, segíthetnek személyiségünk erősítésében, energiával, jó kedvvel tölthetnek fel. Jöjjön hát 5 kedvenc női illatunk, amelyek közül bármelyiket magunkra fújnánk.

Nő kipróbál egy új illatot
Élvezd az új illatot!


Ismerek olyan nőket, akik évtizedek óta ugyanazt az illatot használják. Amikor belépnek egy szobába, akkor is tudjuk, hogy megérkeztek, ha nem látjuk őket. A kedvenc illatuk a védjegyükké vált, reggel néhány cseppet magukra fújva érzik biztonságban magukat. Ők vannak kevesebben. Az átlag nő szeret engedni a kísértésnek, hangulatának megfelelően váltogatja az illatát. Kipróbálja az újdonságokat, teszteli magán az illatmintákat. Nekik készült most ez az ajánló.


1. Chloé Signature Rose Naturelle Intense Eau de Parfum

A nagy kedvenc. A szabad szellemű nő illata, amelyet a természet ereje inspirált.

Az organikus rózsa, a bergamott és a tölgyfa egyszerre visz bele könnyedséget és eleganciát. A csomagolása a Chloé divatház jellegzetessége: az illatüveg nyakára kötött szalag a Chloé ikonikus, úgynevezett crêpe de chine blúzán köszön vissza. Maga a palack pedig 100%-ban újrahasznosított, és újratölthető formában is elérhető.

elegáns illat szép csomagolásban
Chloé Signature Rose Naturelle Intense Eau de Parfum


2. Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum

A legfáradtabb családanyát is azonnal ragyogó dívává varázsolja ez a friss, ugyanakkor nagyon elegáns illat. Ihletet ad ahhoz is, hogy az otthoni macinacit valami szebb öltözékre cserélje le. Az orchidea és a lótuszvirág eleganciáját a folyékony ámbrával, nedves mahagónifával és a kaki gyümölcs és gránátalma frissességével egyesítették, így jött létre ez a különleges keverék. Letisztult üvege fürdőszobánk egyik díszévé válhat.


Friss illat dizájn csomagolás
Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum



3. Hugo Boss BOSS Alive Intense Eau de Parfum

Élj a jelenben! Élvezd a pillanat örömét! Ez az üzenete A BOSS ALIVE család legújabb tagjának, amely a bátor nőket ünnepli, és viselőjüket arra ösztönzi őket, hogy minden napot új kalandként éljenek meg. A fejjegyben domináló málna kedvet csinál a lehetőségek felfedezéséhez, az alapjegy vetivere és benzoinja pedig az önbizalmunkra van jó hatással. Piros csomagolása az Alive felirattal magért beszél.


Önbizalom erősítő illat piris csomagolásban
Hugo Boss BOSS Alive Intense Eau de Parfum


4. Calvin Klein Eternity Woman Intense Eau de Parfum

Az örök nő illata. Vigyázat, viselése függőséget okozhat. Ahogy a neve is utal rá, a kortalan nő illata, fiatal lányként és meglett korú nagymamaként is jól esik viselni. A friss,

virágos parfümöt a törökrózsa, a szecsuáni bors és a jázmin teszi igazán romantikus illattá, ha magunkra fújjuk reggel, egész nap úgy érezhetjük, mintha egy virágos kertben sétálnánk. Szürke téli napokon ez az élmény mindenkinek kijár.


Az örök nő illata
Calvin Klein Eternity Woman Intense Eau de Parfum


5. Chloé Nomade Absolue Eau de Parfum

Egy újabb Chloé illat, ezúttal egy kis érzékiséggel megfűszerezve. A magabiztos nőnek, aki hódítani akar, ugyanakkor megmarad elegáns, sugárzó személyiségnek. A parfüm érzéki

illatát az intenzív tölgymoha, az édes mirabella szilva, a bársonyos danava és a lágy szantálfa

adja. Csomagolása egy modern műtárgyra emlékeztet, napközben, ha táskánkból elővesszük, mások is megcsodálják majd.


Érzékiséget sugaló illat modern csomagolás
Chloé Nomade Absolue Eau de Parfum

Ezt is olvasd el!



Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page