top of page
  • antiagingshow1

Tetőtől talpig illatosan


A tavasz illata belengi a fürdőszobánkat és egész nap elkísér minket, ha reggel gyümölcs- vagy virágillatú kozmetikumokat használunk. Felfrissítenek, energiával töltenek fel és még a parfümöt is megspórolhatjuk velük. Ime 5 tavaszi kedvencünk!




Hol vannak már a kellemetlen, pacsuli illatú dezodorok, tusfürdők, testápolók! Míg a 80-as években anyáink örömmel fújták, kenték magukra a nyugatról származó, felismerhetetlen, de annál erősebb illatú kozmetikumokat, a mai kor embere a diszkrét és kellemesen parfümözött készítményeket részesíti előnyben. Bár egyre inkább terjednek el az illatmentes, tiszta szépségápolási termékek, az év ezen időszakában jól esik a tavasz illatát viselni bőrünkön, hajunkon. Jöjjön most 5 kedvenc kozmetikumunk, amelyekkel tetőtől talpig beillatozhatjuk magunkat.


1. Zara Home Bazsalikomos folyékony szappan

Aki szereti a bazsalikomot, azonnal rákap erre termékre, hiszen oly ritka, hogy egy kozmetikumot fűszernövény illatával bolondítsanak meg. Álmos reggeleken a friss bazsalikomillat enyhe citromillattal keveredve kellemes ébresztő a tus alatt. Nem szárítja ki a bőrt, kíméletesen tisztít és a letisztult sötétzöld csomagolásával belesimul a fürdőszobánk összképébe.





2. The Rituals The Ritual of Mehr testápoló


A testápoló illatharmóniája a lelkünket is megérinti. Míg a hatóanyagok hidratálják a bőrt, az illatanyagok jókedvre derítenek. A csodás illatot a citrus élénk fejjegye nyitja, szívjegyét pedig virágos aromák keveredése jellemzi a cédrusfa száraz jegyeivel.


3. Omorovicza Magyar Királyné Permet

Bármilyen elkeserítő is a látvány reggel a tükörben, ha ezzel a frissítő arcpermettel befújjuk az arcbőrünket, varázsütésre elmúlik a rossz kedvünk és egész más színben látjuk magunkat és a világot. Narancsvirágot, rózsát és zsályakivonatot tartalmaz, és természetesen nem hiányozhat belőle a termálvíz sem. A frissítésen túl tisztítja és tonizálja az arcbőrt.





4. Yves Rocher ínyenc szeder kézkrém

Bár elsőre a karácsony hangulatát hívja elő bennünk, a friss szeder illat idővel a nyár képeit is felidézi. Akik szeretik az édes illatokat, naponta többször is megajándékozhatják magukat vele, amikor a nap bármely szakában bekenik a kezüket ezzel a sheavajjal és makadámiaolajjal dúsított kézkrémmel.





5. Body Shop Banános sampon

Csak megrázod a hajkoronádat és a banán diszkrét illata azonnal elvarázsol. S ez a hatás a reggeli hajmosás után még órákig eltart. Ez a vegán, 91 %-ban természetes eredetű összetevőket tartalmazó sampon azonnal kezelhetőbbé, puhává teszi a száraz hajat és kedvet csinál egy banán elfogyasztásához.




Ezt is olvasd el!

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page