top of page
  • antiagingshow1

Szépségápolási titkok inspiráló nőktől: Liebhaber Judit

Frissítve: 2022. jan. 8.


Liebhaber Judit a 90-es évek egyik legismertebb magyar modellje volt, azon kevesek közé tartozik, akinek a sikeres külföldi modellkarrier is megadatott. Olyan nagy nevekkel lépett fel a divat fővárosainak kifutóin, mint Helena Christensen, Kate Moss vagy Naomi Campbell. Számtalan világmárkával dolgozott együtt és a fotózások alatt az egész világot bejárhatta. Egy ideig Amerikában is élt, majd miután hazatért Los Angeles-ből műsorvezetőként is kipróbálta magát. A Filmmúzeum csatorna kulturális műsorában láthattuk, és ismeretterjesztő sorozatokban és gasztronómiai műsorokban is megfordult. Később évekig az RTL Klub Trendmánia című műsorának háziasszonya volt. Időközben két fia született, néhány évnyi szünet után saját YouTube-csatornát hozott létre, amelyen az Erősebb Igen című beszélgetéssorozatában ismert, erős, izgalmas nőket kérdez életük sorsfordító állomásairól. Kevesen hiszik el róla, hogy elmúlt már 50 éves, fantasztikus külsejét a jó genetikán túl az egészséges életmódjának köszönheti.

Juditot itt követhetitek az Instán: https://www.instagram.com/erosebbigen/




Így indul a reggelem

A kora reggel a kedvenc napszakom, ezért fel is kelek mindig, hogy találkozzak vele. Gyorsan kiengedem a kutyáimat a kertbe, a macskákat pedig beengedem ugyanonnan. Majd megiszom egy pohár citromos vizet, felveszem a tornacipőmet és kimegyek a kutyákkal a közeli Hármashatár-hegyre, ahol megyünk csak megyünk, ameddig az időm engedi. Esős napokra tornát tervezek a reggeleimbe és van olyan, hogy meg is valósítom.


Bőséges reggeli, vagy csak egy kávé?

Bőséges reggelit csak nyaralásokon szoktam megengedni magamnak, mert amikor reggelizem, akkor valahogy nincs megállás és egész nap folytatnom kell az evést. Általában a citromos víz után csak egy szójatejes, mézes fekete teát iszom.


Arcápolási rutinom reggel

Abban az esetben, ha fontos, hogy a lehető legjobban nézzek ki, a reggeli arcápolás már előző nap elkezdődik. Még aktív modell éveimben megtanultam, hogy jobban jár az egész stáb, ha én előző nap tartózkodom a sótól. Egy sómentes nap után 1,5 kilóval kevesebbet mutat a mérleg, de ami még ennél is fontosabb, eltűnik a puffadás az arcunkról, jobban kirajzolódnak a vonásaink és éberebbnek tűnik a tekintetünk. A népmesékből is tudjuk, milyen az étel só nélkül, ezért ezt tényleg csak nagyon jelentős események előtt vetem be.

A rendes napi rutin hidegvizes arcmosással kezdődik, majd egy szérumot használok, ezután ásványvizet spriccelek a bőrömre (ekkor ébredek fel igazán), majd nappali krémet teszek fel és végül egy fényvédő csodaszert, ami megvéd a naptól és még szépít is.



Fotó: Emmer László


Smink nélkül soha?

Majdnem. Színezett fényvédő nélkül soha. Télen-nyáron használom a legnagyobb kedvencemet, a Bioderma Solaire Perfecteur nevű, patikákban kapható színezett 50+ fényvédőjét. Sok időt töltök a szabadban és a fiatal kisugárzású bőr legfőbb titkának a naptól való alapos védekezést tartom. Ezen kívül nagyon szeretem azt az egészséges, üde bőrfelszínt, amit ez a termék ad. Nem fed olyan alaposan, mint egy igazi alapozó, de cserébe nem ül bele a ráncokba sem. Egyszerűen meztelennek és védtelennek érzem magam nélküle. Rendes függőséget okoz. Használok még szempillaspirált, pirosítót és szájfényt is.


Egy csepp parfüm…

A Hermes Un Jardin Sur Le Toit parfümét használom legtöbbször, de kedvelem a Rituals fehér családjának testpermetét is, vagy a Dolce Gabbana Light Blue parfümét.


Extrák, amelyektől jól érzem magam


Sport. Pontosabban egy kutyás sport, az agility, amibe több, mint tíz éve szerettem bele. Ebben egy ismeretlen akadálypályát futunk le az edzéseken és a versenyeken, amikor a kutyát csak test és hangjelekkel irányítjuk. Másfél évbe telik, amíg a versenyzésre kiképezzük és fizikailag felkészítjük a kutyákat. Ezalatt fantasztikus kapcsolatot és teljes összhangot építünk ki a négylábú csapattársunkkal. Magunkat pedig a fizikai fittségen kívül megajándékozzuk a pillanatban maradás, az előre tervezés, a társunkra való pontos figyelés minőségeivel és igazi flow élmény lehetőségével. Ez pedig nagyon jót tesz az arcbőrünknek is.



Kozmetikus. Hajagos Szilvi barátnőmhöz járok hosszú évek óta, akiben annyira megbízom, hogy bármit tehet az arcommal. Ő mindig ismeri a legújabb termékeket és el is magyarázza, mi is történik a bőröm mélyebb rétegeiben, de én olyankor már rendszerint félálomban vagyok. Gondolkodtam már komolyabb bőrgyógyászati beavatkozásokon is, de még nem jutottam el a tettekig. A botox vagy a hialuronsavas feltöltés komoly dolog. Olyankor az ember egy ismeretlent bíz meg azzal, hogy formálja át az arcát. Hát, még nem szedtem össze a bátorságomat. Valahogy jobb ötletnek tűnik számomra a felesleges bőr műtéti eltávolítása, mint különböző anyagok befecskendezése. Az viszont egy igazán félelmetes procedúra. Gyáva vagyok és kész. Biztos eljön majd az a pont, amikor annyira zavar valami magamon, hogy felbátorodok.


Fodrász. Marsi Réka barátnőm foglalkozik a hajammal már nagyon régóta. Szépen befesti a tövét, néha be is melírozza és le is vágja. Mindig természetes hatású lesz, ami mindkettőnknek elsőrendű célja. Persze, hogy én is őszülök! Kizárólag a választékomnál és a halántékomon. Réka eltűnteti négy hetente és a köztes időben Kevin Murphy Color Bug nevû terméke a bűntársam a csalásban. Ez egy szemhélypúderhez hasonlító termék, amit a hajtővemhez dörzsölgetek. Sokáig fenn marad, nem mattít és szerencsére az arany szín pont egyezik az én hajtövemmel. Nagyon szeretem a mostani kis bob fazonomat és a hajam hosszát is. Igazán hosszú hajam sosem volt, mert nem is áll jól. Volt viszont 2 centis hajam régebben, de azt hiszem azt örökre kinőttem. Szeretem, ha libben-lobban, belekap a szél. Marad ilyen most egyelőre.


Kedvenc termékeim


Arcápolók:


Antipodes Rejoice nappali krém

Bioderma Photoderm Nude Touch 50+ fényvédő szépítő


Sminktermékek:


Carmex ajakápoló

Bobby Brown korrektor


Tusfürdők, testápolók:


The Ritual of Sakura habzó tusfürdő

The Ritual of Sakura testápolókrém



































bottom of page