top of page
  • antiagingshow1

Ilyen volt a Daalarna divatbemutató

Teltház, hatalmas siker, álomszép ruhák, romantikus hangulat. Ez jellemezte a Daalarna divatmárka éves, teltházas divatbemutatóját, ami április 29-én este zajlott a Millenárison, a Széllkapu Parkban 2500 vendég részvételével. Mi is ott jártunk, gyönyörködtünk és most megosztjuk kedvenc modelljeinket.



Divatbemutató modellekkel
67 modell mutatta be az álomszép Daalarna ruhakölteményeket


Csak ámultunk és bámultunk, mintha nem is Magyarországon lettünk volna. 2500 vendég, 67 modell, 80 ruha, egy közel 300 méteres pink kifutó és 200 ember, akik hónapok óta azon dolgoztak, hogy az esemény megvalósulhasson – az idei Daalarna Fashion Show minden korábbinál látványosabbra és grandiózusabbra sikerült.


20. születésnap

A szabadtéri fesztiválhangulat nem csak a Daalarna huszadik születésnapjának szólt, hanem azt is, hogy a Covid-időszak után végre újra felszabadultan együtt ünnepelhetett több ezer ember. Az pedig már csak a hab volt a tortán, hogy április 29-én ragyogó napsütés fogadta a Millenáris Széllkapu Parkba érkező vendégeket.

Az idei bemutató abban is különbözött a korábbiaktól, hogy ezúttal nem egyetlen kollekciót láthatott a közönség, hanem egy Benes Anita által válogatott gyűjteményt, amely az elmúlt évek ikonikus Daalarna ruháit is tartalmazta. Ezen túl a legújabb TIMELESS kollekció darabjait, valamint kimondottan erre az alkalomra tervezett pink, lila, vörös és más élénk színekben pompázó, futurisztikus hangulatú ruhákat is láthatott a közönség a kifutón.









Benes Anita gondolatai

„Húsz évvel ezelőtt, a Daalarna alapításakor még nem álmodtam teltházas divatbemutatókról, vagy arról, hogy a ruháink a világ 50 nagyvárosában megtalálhatók legyenek. Aztán ahogy nőtt a csapatom, úgy mertünk együtt egyre nagyobbat álmodni. Mindig egy kicsivel nagyobbat és merészebbet, mint az előző évben.


Az idei Daalarna show-n több mint fél évet dolgoztunk a munkatársakkal, és bár néha a sok-sok teendő és megoldandó kihívás miatt kicsit aggódva, de mégis izgatottan és reménykedve vártuk a találkozást a közönséggel, hiszen 2019 óta nem volt alkalmunk élő divatbemutatót tartani. Köszönjük, hogy ennyien velünk ünnepeltetek a Daalarna huszadik születésnapján, és azoknak is, akik online követték az eseményeket. Leírhatatlan volt a hangulat pénteken este a Millenárison!”



Három különböző stílusú eskövői ruha modelleken
Három különböző Daalarna stílus, három hangulat


Sztárokban sem volt hiány

Az idei bemutatón debütáltak az új Dream by Daalarna kollekció első darabjai is. A teljes Daalarna csapat mellett sztárvendégek – Dallos Bogi, Stohl Luca, Dobó Ági, Tatár Csilla, Kovács Dorottya (Chloé), Rubint Réka, Nyári Dia, Dér Heni, Cintyha Dictator és Tombor Nelli – is ezeket a szetteket viselték, a saját stílusukhoz alakítva őket.



Három nő tüllszoknyában
Sztárvendégek a bemutatón


A Dream by Daalarna termékcsalád első darabjait A Szex és New York Carrie Bradshaw-jának feledhetetlen póló-tüllszoknya szettje inspirálta, amely a nagyvárosi életérzést és a sportosan elegáns stílust ötvözi egy igazi örök klasszikus szettben. A szett egyes darabjai jól variálhatók különféle kiegészítőkkel, így mindenki a saját személyiségéhez és az aktuális nappali vagy esti programhoz illően stylingolhatja meg az outfitjét.





Fotók: Daalarna, weareWunderbar.hu, Kondella Misi Photography


Ezt is olvasd el!


Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page