top of page
  • antiagingshow1

Szépségápolási titkok inspiráló nőktől: Margaret de Heinrich de Omorovicza

Frissítve: 2022. okt. 19.



Magas, elegáns amerikai nő, nem gondolnánk róla, hogy négy gyerek édesanyja, miközben Londonból irányítja sikeres vállalkozását. Könnyű neki, gondolhatnánk, hiszen egy világhírű kozmetikai márka, az Omorovicza alapítója, termékeiket, fejlesztéseiket a saját bőrén próbálhatja ki. Ezek szerint hatásosak.




Margaret sokat jár Magyarországra
Margaret és férje hozták létre az Omorovicza kozmetikai márkát

Az ezredfordulón Budapesten találkozott későbbi férjével, Stephen de Heinrich de Omoroviczával, akinek a családja 1880-as években építette Budapesten a híres Rácz fürdőt egy oszmán török fürdő területén. A két fiatal egymásba szeretett, és nem csak házastárssá, de üzlettárssá is váltak. Arra vállalkoztak, hogy a gyógyvizek jótékony tulajdonságait kozmetikai termékcsalád formájában hasznosítsák. Ebből született meg az Omorovicza márka, ami a világ számos országában jelen van. Elegáns szállodák Spa szalonjaiban elérhetőek a termékek és az Omorovicza kezelések. A Magyarországon fejlesztett és gyártott készítményeik luxusáruházak polcain is megtalálhatóak szerte a világon. Lássuk, Margaret mivel tartja magát formában és milyen inspiráló tippjei vannak mások számára.


Margaret szereti Budapest gyógyfürdőit
Férjével arra vállalkoztak, hogy a gyógyvizek jótékony tulajdonságait kozmetikai termékcsalád formájában hasznosítsák

Így kezdődik a reggelem...

A napom korán kezdődik, általában 5:45-kor kelek. Így van egy órám saját magamra, mielőtt a gyerekek felkelnek. Igyekszem 20 percet tornázni, elolvasni az újságokat, majd egy csésze kávé mellett végiggondolni a napomat, mielőtt az egész ház zsongásba kezd.


Bőséges reggeli vagy egy csésze kávé?

Általában nem reggelizem, csak kávét iszom zabtejjel. 5 évvel ezelőtt felhagytam a cukorfogyasztással, így a kávémba sem kerül cukor. Tudom, hogy ez egy kis változás az egészségem érdekében, de hosszútávon érezhető eredménye van.


Bőrápoló, arcápolási rutin reggel

Mi mással ápolnám az arcomat, mint az Omorovicza készítményeivel! Királynő arctisztítóval kezdem, imádom bemasszírozni a bőrömbe, egy-két percig hagyom hatni, mielőtt letörölném a maradékot egy meleg, nedves Omorovicza frottír kesztyűvel. Ezután következik a Queen Essence- Királynő Esszencia, majd az Even Tone Serum, Bőrtónus Kiegyenlítő – ez a legújabb termékünk, csodálatosan kezeli a nyári napsugárzás okozta károkat a bőrön. Majd jöhet a Kényeztető Nappali krémünk, amely egész nap egészségesen tartja a száraz, érzékeny bőrömet.


Margaret gyakori vendég az Omorovicza szalonokban

Smink nélkül soha?

Nyáron ritkán sminkelek, maximum csak egy kis korrektort és sötétszürke szemceruzát használok a sminkeléshez. Ahogy az időjárás hidegebbre fordul, a színezett hidratálónkkal és egy kis krémes pirosítóval varázsolok egészséges színt a bőrömnek.


Egy csepp parfüm

Imádom a parfümöt, nélkül nem igazán érzem jól magam. A közelmúltban fedeztem fel a Creed's Pure White Cologne-t, amelynek illata nagyon jellegzetes. Finom, tiszta szappan illat.


Extra, amitől jobban érzem magam:


Sport

Nyáron szeretek teniszezni, és a családunkkal vitorlázni. Télen imádom a hegyeket, a kedvenc téli sportom a hegyi túrázás, méghozzá felfelé a sípályákon. Elég fárasztó, de útközben, vagy a túra végén mindig vár egy hütte, ahol finom fondu és egy pohár bor a megérdemelt jutalom. Amiért érdemes volt erőfeszítést tenni.


Kozmetikus

Igyekszem havonta egyszer eljutni valamelyik intézetünkbe és átadni magam kozmetikus kollegáim kényeztetésének.


Fodrász

Hetente járok fodrászhoz beszáríttatani a hajam, bár a Covid-járvány alatt megtanultam magam is gyorsan elkészíteni a frizurámat.



Kedvenc termékek


Arcáplás:

Queen Cleanser királynő arctisztító



Queen Essence – Királynő Esszencia




Even Tone Serum – Bőrtónus Kiegyenlítő



Kényeztető Nappali Krémünk




Illat:

Creed's Pure White Cologne



Smink:

Omorovicza Arctónus Tökéletesítő SPF 20




Tom Ford Beauty Shade & Illuminate Blush pirosító




Cle De Peau Correcteur Visage Concealer korrektor



Cle de Peau eyeliner szemceruza




Testápoló

Omorovicza Feszesítő Testolaj




Ezt is olvasd el!


bottom of page