top of page
antiagingshow1

Az Instagram ősz hajú sztárjai

Frissítve: 2022. febr. 7.

Ha influenszerekről van szó, akkor azonnal fiatal, tökéletes szépségű, fiatal nőkre gondolunk, pedig száp számmal akadnak az ötvenes korosztályban is olyanok, akiket érdemes követni. Ha rájuk nézünk, talán még büszkébbek lehetünk a korunkra. Balogh Edina újságíró összeállítása.



Ma már egyáltalán nem szégyellnivaló vagy „öreges”, ha valaki az állandó hajfestés, szőkítés helyett inkább a természetes, ezüst tincseket választja. Sőt! Többen egyenesen büszkék rá! Az őszhajmozgalom gyorsan meghódította a social médiát is. Számtalan pozitív példát találni minderre az Instagramon is.


Hosszó, fehérhajú magabiztos érett nő
(Fotó:depositphotos)

Példa rá Maye Musk, aki nem csak arról híres, hogy ő Elon Musk édesanyja, de arról is, hogy az első idősebb influenszerek egyike. Hazánkban érdemes figyelni Pataki Ági posztjaira, aki alig két éve jelent meg a social médiában, de mára jelentős rajongótáborral rendelkezik. Vannak azonban nálunk még kevésbé ismert őszhajú nők, akik szintén követésre méltóak, közülük ajánlunk most néhányat. Következzenek tehát olyan erős és lenyűgöző nők, akik felvállalják a természetes öregedést, teszik mindezt elegánsan és magabiztosan.


Nikol Johnson Sanchez 15 évig modellként dolgozott, aztán kitanulta a sminkes mesterséget és ezen a területen is szép sikereket ért el. Ma már saját szépségmárkával, önálló weboldallal és egy nagyon menő Youtube csatornával is rendelkezik. Az Instán több, mint 100 ezer követővel bír, és egyike volt azoknak a bloggereknek, akik elsőként vállalták fel büszkén ősz tincseiket. Insta feedjén és beauty csatornáján remek tanácsokat ad a hamvas hajkorona ápolásához, gondozásához is.



Őszhajú, napszemüveget viselő hölgy kávéval a kezében
(Fotó: Nikol Johnson Sanchez instagram)


Az 54 éves Caroline Labouchere egyszerűen csak „Grey Ambassador-nak", azaz őszhaj nagykövetnek hívja magát. Valaha ő is modellkedett, de saját bevallása szerint az igazi karrierje csak pár évvel ezelőtt kezdődött, amikor tudatos döntést hozott, és felvállalta a természetes őszülést. Ma már elismert influenszernek számít, akinek példáját több ezren követik, ugyanakkor a modellkedéssel sem hagyott fel. Állítása szerint most több megkeresést kap, mint fiatalabb korában és jobban keres, mint valaha.


Ősz, hosszúhajú nő, nyitott hátú ruhánban
(Fotó: Caroline Labouchere Instagram)


Ismerjétek meg Hillary Bitart az 59 éves fitnesz és életmód szakértőt, akinek hosszú ezüst tincsei váltak a védjegyévé. Természetes szépsége és gyönyörű, hosszú haja számos magazin címlapján, katalógusban, hirdetésekben is feltűnt már. Ő is azért bloggol és posztol, hogy képviselje azokat a nőket, akik úgy döntenek, hogy természetesen és elegánsan öregednek meg.



Mosolygós, hosszú, őszhajú modell piros felsőben
(Fotó: Hillary Bitar instagram)


Dian Griesel neve már- már fogalommá vált az ötvenes nők nemzetközi közösségeiben. Ő nem csupán arról híres, hogy jól néz ki és vállalja ezüst tónusú hajtincseit. Ezenfelül sikeres üzletasszony, aki a pszichológiában és a spiritualitásban is jártas, és nem mellesleg több sikerkönyv szerzője is, melyek majdnem mindegyike a boldog öregedésről szól, vagy annak eléréséhez kínál megvalósítható megoldásokat.



Hosszú őszhajú nő fekete fehét mintás felsőben ül
(Fotó: Dian Griesel Instagram)

Silvina Nedernek talán még nincs akkora követőtábora, mint a többieknek, viszont a képeit

elnézve csak idő kérdése, hogy ő is ikonná váljon. Az argentin hölgy, jelenleg Londonban

él, stílusa bohó, laza, a kisugárzása pedig nagyon pozitív. Valaha csak az üzlet érdekelte,

ám mára inkább a színészkedést, a jógaoktatást és az 50+- os modellkedést választotta.Gyönyörű, göndör, ezüstös hjkoronája mellett alakja is bámulatos.


Göndör, őszülő hajú mosolygós nő portréja
(Fotó: Silvina Neder Instagram)

Ezt is olvasd el!

" Abbahagytam a hajfestést!" Egy 40-es magyar nő vallomása az őszülésről.

284 megtekintés0 hozzászólás

Comentarios


bottom of page